maanantai 17. elokuuta 2009

Japanilaisia lehtiä ja lankaakin

Viime lauantain Ogelin neuletapaamisessa lupasin laittaa linkin YesAsian sivuille, joilta löysin pari lehteä ja yhden kirjan. Let's knit series 13 + Keito dama 141 ja Keito dama 140 maksoivat yhteensä 44.08 euroa. Harvoin näkee niin teipattua pakettia kuin tuolta tuli. Jopa poikani teippailut jäävät kakkoseksi ja se on jo jotain. Lehdet oli vielä pakattua juuri lehden kokoisiin kuplamuoveihin ja lähimpänä lehteä oli ohut sellofaanityyppinen kääre, joka oli teipattu tyköistuvaksi.


Kanji-merkeistä opin kesämökillä silmukka ja kerros. Loput ohjeista sitten avautunevat kaavioista. Lupasin tuoda lehdet uudelleen luettaviksi (Vaasaan menovarauksella, ei tiedä vielä) Taiteiden yön neuleiltaan Tarkoittaakohan virvokkeet kuohuviiniä? Tulisi vapaampaa neulontaa:

21.8.2009 Neuleliike Sypressiin, Unioninkatu 27, 00170 Helsinki (Kiseleffin talo)
Klo 17-20 vapaata neulontaa ja virvokkeita, talo tarjoaa. Ominaisuus-näyttelyn neuletöiden ja tekotapojen esittely.

Sain Katjalta kaunista happovärjättyä huivilankaa, jonka kuvaaminen näkyi menneen taas ihan pipariksi. Aikuisten oikeasti lanka on herkän keväisen väristä ja siitä tulee mieleen vanamo. Minulle luvattiin lankaan sopiva huiviohjevinkki.

4 kommenttia:

 1. heips! Elossa vielä ollaan, kiitos kysymästä. En valitettavasti pääse kumpaankaan, to pelaan samaan aikaan sulkista ja pe lähden kaverin mökille. AIvan ihanat lehdet oot hankkinut! Vähän kyl pelottaisi japaninkielisiä ohjeita lähteä tulkitsemaan.

  VastaaPoista
 2. Harmi :/, mutta nähdään varmaan jossain välissä Ogelissa.

  VastaaPoista
 3. Ihania nuo lehdet:) Minä en ehtinyt/jaksanut torstaina olin tentissä ja sitten on tuo miehen kesämökkivillitys pitänyt vähän runsaammin liikkellä. Lähdetkö viikonloppuna Vanhaan Satamaan? Laita mailia lankalaan@luukku.com, jos olet menossa ja seura kelpaa.

  VastaaPoista
 4. Kyllä sitä voisi lähteä, jos lupaat hillitä langanhankintahinkujani. Olen nyt osallistunut syyssupistukseen Neulomossa.

  VastaaPoista