lauantai 12. syyskuuta 2009

Menita Outletista, PinkkiPitsiPaa ja pipo

Kävin tänään Menitan Outletissa ja mukaan tuli 1,5 kiloa ihanaa alpakkalankaa ja yksi virkkukoukku. Heillä on nykyään myynnissä myös Kauhavan kangasaitan ja Esiton lankoja. Muistelin haikeudella aikoja, kun Esito oli vielä Hämeentiellä, Arabiassa. Heillä on vieläkin sitä ihanaa samettilankaa, joka on 100 %:sta puuvillaa. Uutuutena oli lenkkimohairlanka, joka on 100 %:sta mohairia. Tuossa lenkkimohairissa on aivan ihanat värit. Tuonne Soukan ostarilla olevaan kauppaan on tulossa jossain vaiheessa kursseja ja muita tapahtumia. Ilmoitin tietoni lapulla kauppaan, niin saavat lähetellä s-postia tapahtumista. Tiedotteet voi tilata myös heidän sivuiltaan.
Malli: Lace Baktus
Lanka: Jezebel SWTC:n käsin värjätty 100 %:nen merinovilla väri 699, 65gr(50gr/300m)
Puikot: 4 mm Addin pyöröt

Malli: Koolhaas, Interweave Knits Holiday Gifts 2007
Lanka: Shambala Shokayn 100 %:nen jakki väri purppura, 82gr(100gr/150m)
Puikot: 4,5 mm ja 5,5 mm Addin pyöröt

Tämä jakkilanka on alkuperäiseen malliin käytettyä lankaa. Neulottuani langalla ymmärrän hyvin miksi. Pipo tuli itsekseen valmiiksi ja lanka tuo palmikot hyvin esiin. Todella iso ilo neuloa.

4 kommenttia:

 1. Hieno Baktus. Tuo lanka on näköjään just noihin malleihin sopivaa. Alennuspäiville en nyt ehtinyt, mutta ehkäpä myöhemmin.

  VastaaPoista
 2. Juu, kyllä noita alennuspäiviä aina uusia tulee. Laitan tänne sivuille tietoa noista Soukan tapahtumista, jos/kun niistä tulee s-postia.

  VastaaPoista
 3. Pipo on käynyt päässäni......hauskan tuntuinen. Kiva ja kaunis.

  VastaaPoista
 4. Hauska sovitus ja näkeminen kotimatkalla bussissa :)

  VastaaPoista