torstai 15. huhtikuuta 2010

Menita Outlet tapaaminen 17.4. klo 12–16 Soukassa

Tänään tuli s-postia Menitalta, nuo Karen Noen langat on kyllä aika herkkuja (slurps):
Hei taas Menitan ystävä!
Pääsiäisen jälkeen on jo melkein kesä, eikö vaan?
Menitassa hyllyt lähes notkuvat uusista kesälangoista. Lauantain neuletapaamisessa Soukassa esittelemme uusimman merkkimme, monille entuudestaan tutun Mayflowerin sesonkilangat. Liikkeessämme ne ovat nyt uusia, ja päivän kunniaksi saat ostamistasi Mayflowerin langoista 15 % alennuksen.
Muita puuvilla-, pellava-, bambu- ja silkkisekoitelankoja löytyy useita, halusitpa sitten olla merkkiuskollinen Rowanille, Garnstudiolle, Sandnesille, Karen Noelle tai Novitalle, joilla jokaisella on oma upea värimaailmansa, tai kokeilla vaikkapa kierrätysideologiaan perustuvia uusia laatuja.
Erittäin trendikästä näyttää nyt maailmalla olevan virkkaus. Siihen sopivia, myös paksuhkoja lankoja on paljon. Kauniin vauvanpeiton tai vaikkapa laukun virkkaat nopeasti puuvillalangasta. Ja mikä parasta, valittavanasi on paljon värejä ja laatuja.
Neuletapaaminen on siis jälleen ajankohtainen lauantaina 17.4. klo 12–16 Soukassa, tervetuloa neulomaan! Jatkamme neuletapaamisia näillä näkymin kesän alkuun asti, mikäli kiinnostusta riittää.

Tervetuloa Menitaan!
Menita Helsinki, Korkeavuorenkatu 20, puh. 09 632 844, e-mail: helsinki@menita.fi
Menita Outlet Espoo, Yläkartanontie 26, Soukan Ostoskeskus, puh. 09 256 7536, e-mail: info@menita.fi
Liikkeemme ovat avoinna ma-pe 10-18 la 10-15
Neuletapaaminen Menita Outletissa Soukassa joka toinen lauantai 12-16 (parittomat viikot).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti