torstai 30. kesäkuuta 2011

Kaikkea kivaa

Tänään oli kivaa, kun pitkään odottamani Leikkipuistoneuleet vihdoin tuli myyntiin TiTiTyylle. Siellä tuo E-Kirja oli suomeksi. Kirja tulee myöhemmin myös Ravelryyn myyntiin.Tiina Huhtaniemen lisäksi ovat kirjaa olleet tekemässä Mari Muinonen, Suvi Simola, Veera Välimäki ja Tuulia Salmela. Kirjassa oli yhteensä 11 ohjetta ja heti pomppi silmille kivaa neulottavaa.

Tulevaa kivaa on, kun Kahelit ja myös minä lähdemme Tallinnaan 19.7. Eckeröllä. Laiva lähtee Helsingistä klo: 8:00 ja palaa Helsinkiin klo: 20:30. Aikaa Tallinnassa on 6 tuntia. Ravelryssä on keskustelua aiheesta ja vielä perjantaina 1.7. klo 14.00 on viimeinen mahdollisuus kaheli-ilmoittautua jos maksaa heti. Jos vasta myöhemmin keksii haluta mukaan, niin voihan mukaan tulla varaamalla itse matkansa :)

Luvassa olevaa kivaa on elokuussa, kun Vallilaan avataan uusi lankakauppa Villavyyhti. Kauppaa pitää Jenni Österman :) Kuituja myydään! Ja värttinöitä, rukkeja sun muita kehruutilpehöörejä. Sekä luksusta että kivoja käyttölankoja. Paljon myös käsinvärjättyjä lankoja. Onneksi muutan töihin kauemmaksi tuosta korttelista, muuten menisin vararikkoon ;)

Meinasin unohtaa kertoa ja piti ihan palata kertomaan, että osallistun Tour de Fleece spin-along  vuosittaiseen tapahtumaan ensimmäistä kertaa. Tour de Fleece starttaa lauantaina 2.7.2011 ja jatkuu sunnuntaihin 24.7.2011. Tässä on ideana kehrätä joka päivä paitsi kahtena lepopäivä maanantaina (koska polkupyöräkisassakin levätään silloin) ja tarkoitus olisi kehrätä jotain haastavaa 22.7.2011 (koska polkupyöräkisassakin on silloin haastava osuus). Liityin kolmeen ryhmään: Rookies 2011 (ensimmäistä vuottaan kehräävät), Team Spindlers 2011 (no hei, tottakai!) ja Team Finland (itsestään selvä asia). Mukaan ehtii vielä ilmoittautuman, mukaan vaan! Ehkä on siis odotettavissa joitain kuitukuvia heinäkuussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti