sunnuntai 7. elokuuta 2011

Pukkilan Puikkopäivät

Lauantaipäivä meni mukavasti Pukkilassa Puikkopäivillä :) En muuten ostanut yhtään lankaa tällä kertaa itselleni. Enkä ostanut kuitujakaan, kun niitä ei ollut myynnissä. Pari vyyhteä 1lun uutta harmaslankaa ostin ja tässä tosi hieno kuva toisesta vyyhdestä


Peikonpojan silmukkamerkkejä ostin, kun ne olivat niin hienoja. Tekijä on tehnyt ensimmäiset silmukkamerkkinsä Kristelin tarkkojen speksien mukaan mitään silmukkamerkeistä ymmärtämättä. Ilmankos ne hänen silmukkamerkkinsä ovatkin niin hyvät ja toimivat :) Silmukkamerkeistä ja pitsitehtaasta on hyvät kuvat Maijan blogissa.

Pitsitehtaalta sai ottaa mukaansa pieniä pitsinpaloja matkamuistoksi. Toki olisi voinut ostaa isompiakin määriä, mutta en oikein heti keksinyt käyttöä ja en sitten ostanut, kun oli pitkä kassajonokin. Laitan yhden kännykuvani tehtaalta tähän niin ymmärrätte miksei niitä ole useampaa.


Otin kuvan matkamuistopitseistäni, kun ne olivat niin kauniita. Hämmästyttävää kyllä se kone nypläsi oikeasti. Tietysti jälki ei ole aivan yhtä hienoa kaikilta osin kuin käsin tehtäessä, kun tuo kone ei käytä neuloja kuvion pingoitukseen.
6 kommenttia:

 1. Luin ensin: 1lun uutta hammaslankaa. :) Varmasti mielenkiintoinen päivä.

  VastaaPoista
 2. Tuosta hammaslangasta voisi jäädä hieman nukkainen hymy ;#

  VastaaPoista
 3. Oi, kunpa oisin saanut olla mukana!

  VastaaPoista
 4. Mäkin luin tuon ekaksi hammaslankana. Hmmm... et sit ostanut lankaa itsellesi, mutta jäi vielä raportoimatta, mihin nuo Ilun langat sit joutuvat?? Olen niiin huolestunut.

  VastaaPoista
 5. Jos tulet ensi tiistain Sello-miittiin, ninn näet langat vilaukselta. Langat menevät hyvään kotiin :)

  VastaaPoista