sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Markkinoilla ja messuilla

Eilen kävin 'Silmä, pisto, tikki, takki'-käsityötarvikemarkkinoilla ja Kädentaito-messuilla. Meni päivä mukavasti ja pian.
Markkinoilla tapasi paljon ihmisiä ja tuli sieltä jotain ostettua. Ihmeen vähän oikeastaan siellä oleviin ihanuuksiin nähden. Ensimmäisenä kävin ostamassa Katjan puretusaineet Riihivillalta, ettei asia unohdu ja jää hoitamatta. Riihivillan blogista löytyy Kauppatorilla myyntipäivät, jos myöhemmin tulee tarvetta täydentää varastoja :) Upeita lankoja hän oli värjännyt. Markkinakierros päättyi Blue Hearts kinnaspaketin hankintaan. Olin sitä katsellut jo etukäteen ja kun siellä pöydällä vielä lähtiessäni oli paketti myytävänä, oli se 'pakko' ostaa.
Toinen ostokohde oli Pörrön pöllö. Pähkinät jäivät tällä kertaa ostamatta, mutta niitä on ehkä myöhemmin vielä myynnissä. Piti kysyä Pörröltä, mutta unohdin tietty, jos saisi tilausvärinappeja Wollmeisen Wasabin ja Türkiksen värisinä. Pitää muistaa kysyä sitten Päivölässä. Pörrö on aika velho noiden värien kanssa :)
Seuraava naksahdus tuli Ilun angorakuidun kohdalla. Piti eilen heti sitä vähän kokeilla Seepran kanssa. Lähti ihan mukavasti kehrääntymään, mutta jossain välissä huomasin ahnehtivani sitä liian paksusti. Kun letin riipi kolmasosaan, niin sitten rupesi kuitu taas kehrääntymään juohevasti. Siinä letin jakamisessa oli sekin hyvä puoli, että tajuaa tehdä muutakin kuin kehrätä. Kehrääminen jaksottuu puolen metrin pätkiin ja välillä pitää tehdä muutakin, kuten siivota :)
Peikonpojan silmukkamerkit olivat jo kotona suunniteltu ostos. Ostin Pukkilasta heidän silmukkamerkkejään ja olin enemmän kuin tyytyväinen heidän merkkeihinsä. Parhaat silmukkamerkit mitä olen käyttänyt. Jos imuri noita merkkejä alkaa syömään, niin sitten kyllä kaivan ne sieltä pölypussin kuonakasoista ulos.
Kädentaito-messuilta ostin Kujeelta kahdet Ashfordin happovärit, violetin ja sinisen. Ostin viime vuonna häneltä oranssin ja vihreän värin. Pitäisi varmaan kokeilla sitä värjäämistä jossain vaiheessa :).
 Messuilla oli Tiina Titityyn osastolla Tuulian ja Madelinetoshin herkkuja näytillä. Mukana oli myös sitä Tuulian paksumpaa villalankaa ja niistä olivat Sammal + Valaan laulu suorastaan ihania :P Siellä oli  Leikkipuistoneuleita ja niiden suunnittelijoita livenä. Aina mukava päästä hypistelemään ja katsomaan kuvina näkemiään malleja :)

2 kommenttia:

  1. Onpa ihania ostoksia. Minunkin piti siellä käymäni, mutta enpä ehtinyt eilen enkä tänään.

    VastaaPoista
  2. Harmi, ettet ehtinyt markkinahumuun mukaan :/ Riihivillan tuotteita voi käydä hypistelemässä sitten satunnaisesti Kauppatorilla :)

    VastaaPoista