maanantai 30. tammikuuta 2012

Pitkästä aikaa

Päätin kirjoitella jotain pitkästä aikaa :) Olen langanostolakossa neljättäkymmennettäkahdetta päivää. Alan pikku hiljaa tottua tähän ja hyvä niin. Ei nuo langat heti lopu, vaikka vähän lakkoilee. Eikä nuo kuidutkaan tunnu ihan heti hupenevan. Halusin laittaa jonkun kuvan ja tuossa on ihania kuituja, joista voisi tulla ihanaa lankaa :)

Olen nyt jotain vähän saanut tänä vuonna neulottua: kahdet sukat ja pingoitusta odottava huivi. Voi olla, että huivi odottaa pingoitusta vielä jonkin aikaa tai sitten innostun sarjapingoittamaan nuo odottavat huivit. Mikäköhän siinä pingoittamisessa on taas niin vaikeaa?

Olen neulonut jo aikoja sitten sen Veera Välimäen 'Water and Stone'-villatakin. Sekin odottaa parin langan päättelyä ja höyryttelyjä. Kun saan Pölöt-sukat neulottua, niin sitten kyllä pingoitan sen Pölö-huivin ja laitan todistusaineistoksi kuvien kera selvitystä näistä tekeleistä :)

Sitä odotellessa, nautitaan pakkasista!

3 kommenttia:

 1. Kiva ku kirjotit, oot vielä puikkojen ja värttinän parissa, meinaan ettet oo vaihtanut välineitä;)
  Kauniita kuituja, miten sä maltat olla niitä kehräämättä.

  VastaaPoista
 2. Pitää sitä välillä neuloakin, ettei ihan kokonaan unohda :) Itse asiassa kehrään kahta kuvassa olevaa kuitua. Toinen on tuo harmaa alareunassa (carbonized bamboo) ja toinen on yläreunassa vihreä-violetin maitokuidun vasemmalla puolella oleva sinisävyinen silkki. Silkistä haluaisin tehdä Urðr-huivin.

  VastaaPoista
 3. Ihania kuituja, vielä niistä kauniit langat tulee ja sit jotain ihanaa ja lämmintä.

  VastaaPoista