keskiviikko 22. elokuuta 2012

Silmä, pisto, tikki, takki 8.-9.9.2012 kello 10:00 – 17:00

Silmä, pisto, tikki, takki – Keittiönperäyrittäjien käsityö ja -tarvikemarkkinat
La-su 8.-9.9.2012 kello 10:00 – 17:00
Tieteiden talo, Kirkkokatu 6, Kruununhaka, 00170 Helsinki.
Vapaa pääsy

Keittiöperäyrittäjien Käsityötarvikemarkkinat aloittavat uuden käsityösyksyn! Suositut Käsityötarvikemarkkinat järjestettiin ensimmäistä kertaa vuosi sitten, sen jälkeen ne ovat saaneet jatkoa joulunajan markkinoista ja ovatpa ne matkanneet Jyväskyläänkin.

Markkinat järjestää iloinen ja aktiivinen pienyrittäjien joukko, jonka tavoitteena on järjestää vuosittain tapahtumia, joissa aloittelevatkin käsityöalan yrittäjät saavat tuotteensa esiin ilman kohtuuttomia kustannuksia. Myynnissä on mm. käsinvärjättyjä ja kasvivärjättyjä neulelankoja, kehräyskuituja, neulojan ja kehrääjän apuvälineitä, kankaita, nappeja, koruja, laukkuja, askartelumassatarvikkeita, tarvikepaketteja ja paljon muuta. Joukossa on paljon tuotteita, jotka eivät ole myynnissä muualla kuin käsityöalan pientapahtumissa. Myös second hand -lankoja ja -kankaita.

Käsityöalan pienyrittäjien markkinat on myös tapaamispaikka kädentaidoista ja käsitöistä kiinnostuneille. Markkinoille voi tulla jututtamaan myyjiä ja käsityöläisiä ja viettämään vaikka koko viikonloppu samanmielisten ihmisten seurassa! Kävijöitä palvelee Tiedekahvila, joka muuntautuu viikonlopuksi Neulekahvilaksi.

Mukana ovat:
Handu
Hippakorut
Ihan kiva kauppa
Johanna Koski
Kirjava kerä
Lanitium ex Machina
Mielitty
PAG
Peikonpoika
Pioni ja Parakiitti
Puputsin puoti
Riihivilla
Villavyyhti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti