maanantai 23. syyskuuta 2013

Syksy

Tänä aamuna töihin pyöräillessä tuntui jo hieman syksyiseltä. Pitäisi kaivaa kaapista lisälämmikkeitä huomiselle aamulla, ettei takamus ihan palellu.

Viime viikonloppuna kuvasin uuden suosikkihuivini syksyä varten. Huivi on tarpeeksi pitkä ja lämmittää kivasti. En tuota mitenkään pingoitellut, kun kerran ainaoikeaa oli. Huivin keskikohtaan jäi tuommoinen pieni pömppö, mutta päätin, ettei se haittaa mitään. Huivi on kuitenkin kaulalla moneen kertaan kiedottuna.


Malli: Assante (Ravelry)
Lanka: Supersoft by Knoll
(100 % villa 575m/100g)
Kulutus:  22 grammaa 135 silver gray,
          60 grammaa 156 cranberry ja 
17 grammaa 115 ember
Puikot: 3,5 mm Hiya Hiyan pyöröpuikot

Tuon Knollin langan ostin viime vuonna Tampereen käsityömessuilta ja Vanhan sataman messuilta ostin viikko sitten tuota violettia lisää. Langan myyjä, Villa Ellu, tulee myös tänä vuonna Tampereen messuille. Lanka tuntui neuloessa hieman karkeahkolta ja tuoksui hieman kehruuöljyltä. Sitten kun valmiin huivin pesi, niin siitä tuli ihanan pehmeä ja neulepinta hieman pörhööntyi. Itse en kovin karkeaa kaulallani pysty pitämään ja tämä huivi lämmitti kaulalla kivasti kutittamatta lehtiä haravoidessa. Jossain vaiheessa lämmitti jo hieman liikaakin, mutta se johtui satunnaisesta auringonpaisteesta.

2 kommenttia:

  1. sä oot vaihtanut syksyisen pohjan, kiva! ja niin on huivikin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajattelin vaihtaa pohjaa vuodenajan mukaan, seuraavaksi tulee hyvin jännä talvi eli lumipohja :) Tuo Supersoft on nimensä veroinen. Ajattelinkin juuri viime viikolla, että ei olla piiiitkäääään aikaan nähty.

      Poista