sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Bengalikolli

Meille on muuttanut kissa, Udi Utelias. Saimme kissan Rekku Rescuen kautta ja ei kyllä kissa voisi olla hienompi ja pidetympi kuin tuo katti nyt on ♥ Laitan tähän vähän huonon salamalla otetun kuvan, mistä kuitenkin näkyy tassuista turkin hieno glitteri.


Kissa on kotiutunut hämmästyttävän hyvin. Kotiutumisessa on eniten varmasti auttanut kissan hirmuinen hinku leikkiä; sulkaista liikkuvaa kohdetta, kun ei vaan pysty vastustamaan. Meillä kissalle on 4 enemmän tai vähemmän innostunutta leikittäjää. Eteisen matollekin on välillä oikein uristu pöllyttämisen ohella :) Yöllä ei välttämättä tarvita edes leikittäjää, kun kolli painaa rallia pyörivän metallihäkkyrän, jonka sisällä on leluhiiri, perässä.Minulla ei ole ollut koskaan noin innostunutta kehrääjää kissana, hyvin silityksenkipeäkin tuo on. Syliin antaa jo ottaa, vaikka ei ole vielä pitkään ollut meillä, sohvasylittelijäksi tuosta ei kyllä ole. Nykyään nukkuu pojan vieressä yönsä, kun poika tuon kanssa jaksaa niin kovasti leikkiä ja tykkää tietty tuosta katista tosi paljon nyt jo. Ja kyllä kissa voi olla viisas. Ei ole edes yrittänyt räpeltää minun rukkiani, eikä värttinöitä, eikä neuleita. Minun lelut!

Aamuisin tunkee vessaankin mukaan silitettäväksi. Ei tuommoisen ihanan pehmeän kaverin kanssa voi mitenkään olla huonolla tuulella.

6 kommenttia:

 1. Onneksi olkoon tulokkaasta! Nyt ei teiltä vauhtia uupu. Miten allergiset yksilöt?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :-) Miehen eräs lääke poisti positiivisena sivuvaikutuksena hänen allergiaoireensa.

   Poista
 2. Oho, saako kysyä mikä lääke?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jutellaan siitä sitten, kun tavataan :) Soukan Menitan tapaamisissa olen jonkin verran käynyt nykyään, vink vink ;)

   Poista
 3. Onnittelut uudesta perheenjäsenestä! Bengalit on niiiin valloittavia ja touhukkaita että . . . Ja hieno turkki niillä on. Mun mielestä yks niitä mielenkiintoisimpia rotuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Valloittava ja touhukas tuo katti kyllä on :) Turkki sekä näyttää että tuntuu hyvältä.

   Udilla on usein asiaa meille, ei onneksi sentään niin usein kuin siamilaisilla yleensä olisi ;)

   Poista