maanantai 13. huhtikuuta 2009

Vähän tekemistä neulomisen kanssa

Lomailimme Kolilla ja matkaneuleesta loppui lanka, kaulaliina valmistunee tuota pikaa kunhan haen huomenna lisää lankaa. Mallina on Son of Stitch'n Bitch kirjasta tyylikäs kaulaliina miehelle. Lisäsin 2 8 silmukan palmikkoa kun langasta tuli paljon kapeampaa kaulaliinaa kuin alkuperäisellä ohjeella. Teen sen Linie 2 Supersocke Silk-langasta värinä harmaa. Kuva tulee varmaankin vasta työn valmistuttua. Valmistumisaste on noin 60%.

Kävin tänään Espoon tuomiokirkossa pääsiäispäivän kunniaksi kuuntelemassa Ilona Korhonen Ensemblen konserttia Tarkka pää, tania mieli. Pitkästä aikaa livenä naiskuoroa ja tunneskaalat raikuvasta riemusta myrkynkeittoon. Tämäkin asia kyllä liittyy neulomiseen sillä musiikin säveltäjä ja yksi laulajista tunnetaan myös lankojen värjäystaidostaan. Laulamisen lahja on iso lahja.

______
Sitten lopuksi vielä pienellä painettu osuus:
Ensimmäiset viisi ihmistä, jotka kommentoivat (ja sitä haluavat), saavat jotain tekemääni. Minun valintani. Sinulle. Tässä tarjouksessa on muutamia sääntöjä ja rajoituksia: Ei ole takuita siitä, että pidät tekemästäni, tekemäni juttu on vain sinua varten, se tehdään tämän vuoden aikana. Sinulla ei ole aavistustakaan, mitä se voisi olla. Se voi olla tarina, se voi olla runo. Voin piirtää tai maalata jotakin. Voin leipoa jotain ja lähettää sen sinulle. Kuka tietää? Et ainakaan sinä! Säilytän itselläni oikeuden tehdä jotain hyvin omituista. Haaste on se, että sinunkin täytyy laittaa tämä blogiisi. Kaikki me osaamme tehdä jotain.

Tämän haasteen otin vastaan Marialta ja lupaan olla laulamatta :)

5 kommenttia:

  1. heips! tehdäänkö vaihtarit, sä osallistut mun blogissa vastaavaan tempaukseen ja mä sun :)
    plus osallistupa tuntomerkkihaasteeseen :)

    VastaaPoista
  2. Hyvä idea! Itse asiassa loistava; näin vältymme lisähaasteelta osallistuessamme :D. Mikä ihmeen tuntomerkkihaaste.... taidankin mennä heti kurkkaamaan.

    VastaaPoista
  3. minnekö on kadonnut kommentointimehdollisuus viimeisestä bloggauksesta? kauniit työt!

    VastaaPoista
  4. Hyvä havainto ja outo juttu; mitään asetuksia en ole muuttanut. Ilmeisesti asetuksillani on oma salainen maailmansa josta minulla ei ole käsitystä.

    VastaaPoista
  5. ahaa, mä luulin että tietoisesti lopetit. "tähän loppuu nää tyhmät kommentit!"-tyyliin ;)

    VastaaPoista