lauantai 29. joulukuuta 2012

Pinkkiä

suunnittelua. Annoin viime viikolla veljeni pojan tyttärelle tekemäni lyhythihaisen villapuseron. Pusero haluttiin heti jättää päälle ja se oli selkeästi yllättävänkin mieluinen. Kyllä siinä karun isotädin sydän lämpeni.
Tässä amarylliksessä on varmaan se värimaailma tulevaan villatakkiin. Väreinä olisivat valkoinen, pinkki ja fuksia, ehkä myös hieman vihreää. Villatakki olisi hyvä olla koneessa pestävä ja sitten siinä pitäisi olla tasku. Niin joo, sitten siihen voisi laittaa vielä helmiä kivasti kirjoneuleen sekaan.

7 kommenttia:

 1. oletko itsellesi tekemässä pinkkiä takkia? vai nuoremmalle väelle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se pinkki takki Annikalle tulisi :) Olisit nähnyt 3 v harakan ilmeen, kun hän hiveli yhdessä villatakissaan olleita paljetteja. Takki oli tietenkin pinkki :D

   Poista
 2. Hei hoi! Blogissani on sinulle tunnustus ja lempeä tönäisy:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensireaktiona apua! ja seuraavaksi voiton vie uteliaisuus :)

   Poista
  2. Köh, joo. Olen tätä blogia laiskasti kirjoitellut, mutta listaa lukemistani blogeista olen päivittänyt ahkerammin kuin aiemmin. Onhan sekin jotain ;)

   Poista
  3. Heh:) Mutta sulla on niin hienoja neuleita, että kyllä ne pitäis kaikelle kansalle esitellä!

   Poista
  4. Pitää sitten kai tehdä Sannan villatakki valmiiksi ja kuvata sitä tänne, kun kerran noin mukavasti ajattelet. Siitä on puuttunut puoli vuotta napit eli jäänyt aika tyypilliseen vaiheeseen kesken. Parasta siinä on se, että se on sininen :)

   Poista