maanantai 4. maaliskuuta 2013

Tähtitaivas


Aloitin lauantaina Celestariumin neulomisen. Kyseessä on pyöreä huivi, jossa on helmiä reikien vieressä kuvaamassa pohjoisen pallonpuoliskon tähtitaivasta. Tuo onkin ensimmäinen pyöreä huivini. Ohje on todella hyvin tehty ja ajateltu, oikea ilo neuloa :) Lankana minulla on Lanitium ex Machinan BFL/silkkilanka 55/45 sävyssä sydänyö. Lanka on ihanaa ja tuntuu silkkiseltä. Odotan mielenkiinnolla miten huivin pingoitus sujuu.

Ohjeen seuraaminen saattaa tulla haastavammaksi, kun pitää seurata monesta lapusta ohjetta samaan aikaan. Olen nyt kerroksella 52 ja lopullisessa huivissa kerroksia on 1152 eli enää 1000 kerrosta jäljellä :D. Silmukoita olen tähän mennessä neulonut 5472. Mistäkö tiedän kaiken tämän? Tähän huiviin on tehty etenemistaulukko, mistä voi seurata edistymistään.

6 kommenttia:

 1. Ihana huivi tulossa kauniista langasta.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen huivi. Kyllä se pingottaminenki onnistuu ihan hyvin. Ja tän jälkeen sä osaat sitt neuloa pyöreitä neuleliinojakin;)

  VastaaPoista
 3. Nuo pyöreät huivit voi laittaa aina välillä pöydällekin ;) Helmet voivat kyllä hieman rajoittaa käyttöä.

  VastaaPoista
 4. Etenemistaulukossa ei ole lainkaan 100%, tuleekohan se sitten päättelystä. Sekin lienee aikamoinen urakka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On siinä :) Se 100%:a ei näy selaimessa, vaan taulukko pitää avata Exceliin. Sivun yläosassa on siitä maininta. Varsinaisia kerroksia on 157 ja loput ovat viidellä silmukalla tehtäviä reunakerroksia. Tuo ei ole ollenkaan niin paha kuin ensin luulisi ;)

   Poista