maanantai 14. huhtikuuta 2014

Kiva viikonloppu

Kävimme lauantaina mökillä pitkästä aikaa ja jänikset eivät ehtineet syödä, vielä ainakaan, kaikkia tulppaaneita. Ehkä saan nähdä kukkivan tulppaanin pääsiäisenä. Jollain siellä mökillä vierailleella eläimellä oli ollut kova nälkä, kun karviaispensaan piikkiset oksat olivat kelvanneet.


Sain sinisen sukkalankani kuvattua, kun oli kiva puolipilvinen päivä. Ei se sininen tuossakaan kuvassa kovin oikein toistu. Väri on todella kiva ja 300 metristä tulee jo vähän pidempivartisempi sukkapari. Pitäisi varmaan vähän hillitä tuota kehruuintoa, niin tulisi jotain neulottuakin. Nuvemin aloitin jo edellisestä kehruusta, mutta sen valmistumiseen menee aikansa 2.5 millin puikoilla.


Sunnuntaina olimme Messukeskuksessa ja löysimme ne koirat mitä halusimme nähdä. Löysimme toki upeita käärmeitä, harmaapapukaijoja ja haikeutta herättäviä siilejä. Tytär oli löytänyt ihastuttavan Ragdoll-kissan vielä minun mentyä kehräämään Kehrääjien killan osastolle.

Tässä ensimmäinen koiranähtävyys, etsijäkoira. Hyvin vilkas tapaus, Nova scotian noutaja, tarkin kuva vilkkaasta koirasta.


Sattumalta pääsimme tutustumaan vielä Shiba-koiraan. Niiden esittely oli ollut jo aamupäivällä ja suurin osa koirista oli jo lähtenyt kotiin.


2 kommenttia:

  1. Onpa aina yhtä kiva huomata, että blogi on päivittynyt. Ja ihana sukkalanka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Päätin ryhdistäytyä, kun kävin pitkään vaan lukemassa muiden kiinnostavat tarinat. Kivan sininen lanka tuli ja kivan vihreä lanka on tulossa samaa laatua. Ajattelinkin sinua sitä vihreää kehrätessäni. On varmaan aika kivan väristä sinunkin mielestäsi nimittäin :)

      Poista