sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Threads Thru Time

Tässä yhtenä päivänä ajattelin, että voisin laittaa tänne blogiin kuvia värttinöistäni. Ajattelin aloittaa Threads Thru Timen turkkilaisista värttinöistäni. Minulla on niitä peräti 2 eli voin hyvin puhua monikossa.

Ensiksi kuva isosta värttinästä. Varren kaunis keltainen väri oli vaikea saada kuvattua oikein. Värttinän strategiset mitat: paino 32.5 grammaa, pituus 19.6 senttiä ja kehrän leveys 12.7 senttiä. Kara on tehty Yellowheart-puusta ja kehrä Rengas Tiger-puusta. Kuvassa värttinällä on yllään Corgi Hill Farmin BFL sävynä Mixed Andaman Treepie.


Toinen kaunotar on vähän pienempi. Värttinän strategiset mitat: paino 47.3 grammaa, pituus 15.9 senttiä ja kehrän leveys 13.7 senttiä. Tämä värttinä on nyt hävyttömästi ilman langan/säikeen verhoilua, jotta tämän tyyppisen työkalun anatomia selviää paremmin.

2 kommenttia:

 1. Nämähän ovat tosi oudon näköisiä, kaunottaria kyllä.
  Touhuisaa toukokuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kätevän värttinän ovat nuo turkkilaiset keksineet. Olen tuossa ketjukerrannut samantien säikeen tekemisen jälkeen ja minulle on sitten tullut valmis sisältä ja ulkopuolelta käytettävä lankakerä :)

   Poista