keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Luthien

Minulle tuli uusi värttinä ♥ tänään. Joo, on niitä jo aiemminkin tullut, mutta ei ole tullut värttinää noin monella Swarovskin kristallilla koristeltuna.Tämä on kolmas värttinäni Mirkwoodilta  He tekevät tuettuja värttinöitä, joiden erikoisuutena on pyöreä metallikärki ja kristalli värttinän karan päässä. Kauppa ei sovi kärsimättömille, tilasin tuon 23.12.2013 ja sain käsiini vasta 9.4.2014. Heidän värttinänsä ovat kyllä varsin kauniita ja toimivia.

4 kommenttia:

 1. Aikas hieno värttinä vaikk en niistä mitään ymmärräkään. Ja uusi rukki on niin uudenkarhean näköinen, että sietää sillä ahkerasti kehrätäkin.
  Kiva ku oot nyt päivittänyt hankintoja ja tekemisiä. Olit niin kauan hiljaa.
  Mukavaa pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Päätin vähän aktivoitua tämän blogin kanssa, koska itsekin kerran luen muiden kuulumisia heidän blogeistaan. Vähän vastavuoroisuutta tähän hommaan.
   Herkullista pääsiäistä!

   Poista
 2. komea on värttinä. Noin kauan kun kesti tilaus tulla, siinä ajassa jo unohtaa tilanneensa.
  Sivuhuomautuksena: noin numerot kommentin hyväksymiseksi on muuten nykyään paljon selkeämmät, ei tarvii moneen kertaan yrittää

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä tilausta en unohtanut :) Nuo Swarovskit kimaltavat kuin pienet ledit kehrätessä.
   Osa vahvistussanoista oli aiemmin niin epäselviä, että jouduin välillä arvaamaan kirjaimia. Etenkin ero pienten ja isojen kirjaimien välillä oli lannistavan pieni.

   Poista