tiistai 11. marraskuuta 2014

Joulupiha Toivolassa

Toiveissa on päästä Toivolassa käymään ensimmäistä kertaa 30.11.2014 :) Tiina TitiTyy järjestää bussikyydin Helsingistä  Jyväskylään joulumieltä hakemaan, jos tarpeeksi halukkaita ilmoittautuu.

Tervetuloa bussiretkelle neulojan taivaaseen! Bussiretki Helsinki-JKL-Helsinki järjestetään su 30.11. jolloin pääset TitiTyyn lisäksi nauttimaan myös Toivolan Vanhan Pihan Joulupihan tunnelmasta. Myyjiä on Joulupihalla useita kymmeniä ja tunnelma on taattu. Piha on avoinna tuolloin klo 10-16. Bussiretkistä keskustelua löytyy Ravelrysta sekä Helsinki-ryhmässä että TitiTyyn ryhmässä.

Lähtö on Helsingin keskustasta (tarkka paikka ilmoitetaan myöhemmin) klo 8.00 ja saapuminen Toivolan Vanhalle Pihalle n. klo 11.30. Paluu matka alkaa klo 16.00. Matkareitin varrelta voit myös tulla kyytiin kun ilmoitat, mistä olisit hyppäämässä kyytiin. Reitti kulkee Lahden ohi, esim. Neste Oil Kariston Motorest. Hinta on menopaluu ja lippua vastaan saat TitiTyyltä tuona päivänä hyviä etuja. TitiTyy osallistuu myös matkan osakustannuksiin n. 5 e/lippu. Matka toteutuu mikäli bussi saadaan täyteen ja mukaan mahtuu 22 nopeinta. Mikäli joudumme perumaan retken, saat rahasi takaisin joko tilille tai lahjakorttina.

4 kommenttia:

 1. Mä ilmoittauduin (=maksoin) äsken :) Kiva nähdä pitkästä aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emme ole nähneet ikuisuuteen, tosi mukava nähdä :) Varaan samantien sinun viereisen istuimen.

   Poista
 2. Toivolan Vanha Piha on näkemisen arvoinen paikka! Tervetuloa Jyväskylään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Toivolan Vanha Piha on kuvissakin hienon näköinen ja varmasti näkemisen arvoinen.

   Poista